— Sommer Aktiviteter —

Verdens nordligste klatrepark

SARVLESALTA

Hos Sarves Alta tilbyr vi hele familien en dag med moro, spenning og utfordringer i vår klatrepark som slynger seg gjennom arktisk skog.

JUNI - SEPTEMBER

Onsdag og fredag ​​fra 17: 00-21: 00
Lørdag og søndag fra 11: 00-17: 00

seks forskjellige løyper

Det er seks forskjellige løyper som varierer i aktivitet, vanskelighetsgrad og høyde. Parken har 55 hindringer og 10 zip-liner gjennom skogen og tretoppene.

207 MEter

Vår lengste zip-line er 207 meter lang og du oppnår en hastighet opp til 50-60 km / t. Hver løype har hinder og zip-liner som er trygt bygget i furutrærne.

noe for enhver smak

Vår utendørs aktivitetspark har noe for enhver smak, og du trenger ikke tidligere erfaring for å delta. En perfekt aktivitet for barn og familier å glede seg over i naturen og lage gode minner sammen. Klatreparken passer for alle aldre, og det er forskjellige løyper med ulik vanskelighetsgrad.

Redd for høyder?

Det er helt greit. Vi har turstier som følger hele klatreparken vår. Har du noen små superhelter? Perfekt! Vi har en aktivitetsløype rettet mot småtassene som er for små til å være aper i trærne.

Kontakt oss for booking

Kontaktinformasjon finner du nedenfor. Du kan også bruke kontaktskjemaet vårt til å sende e-post direkte til vårt booking team.

KONTAKT OSS

Photos.

Read More