— Alta, Finnmark —

Autentisk norsk hytteopplevelse

Høstferien er barnas tid på Bjørnfjell

Hva skjer på Bjørnfjell i høstferien? Vi tar barna med til en hemmelig plass i skogen. Her får de lære å tenne bål, spikke seg pølsepinne, steke seg pinnebrød og drikke deilig sjokolade. Foreldre må gjerne være med.....

Les Mer

Bjørnfjell Mountain Lodge

Sinnsro, stillhet, og naturens beroligende lyder. Velg mellom komfortable hytter eller rom i vår vakre lodge for ditt opphold i Alta, Norge.

Les Mer

Overnatting

Bjørnfjell er moderne med en autentisk sjarm som byr på sinnsro kombinert med komfort. Designet med naturlige materialer og fargevalg er vår lodge en oase av nordisk eleganse

Les Mer

Norsk seterkultur

Med sin beliggenhet i hjerte av Arktis kommer du i kontakt med roten av norsk seter og hyttekultur. Nordmenn tilbringer i gjennomsnitt 60 netter hvert år på hytta. Dette er en arv fra seterkulturen på 1900-tallet da bonden tok med seg dyrene til fjells på beite om sommeren. Gårdsjentene bodde på setra hvor de tok seg av dyrene og laget mat av melka, bær og det de ellers kunne finne ute i naturen. Naturlig nok ble dette et romantisk sted hvor jentene ofte fikk besøk utover de lange lyse sommerkveldene.

Minner for livet

På Bjørnfjell Mountain Lodge hjelper vi deg å planlegge aktiviteter som vil gi deg minner for livet. I samarbeid med SarvesAlta og andre aktivitetsleverandører i området byr Alta på fantastiske muligheter.

Reiseinfo

En liten guide om hvordan du kommer tiloss.

Les mer

Om Alta

I hjertet av Arktis.

LEs MEr

Restaurant

Gastronomi har etterhvert blitt mer og mer etterspurt opplevelse i Arktis. I vår restaurant tilbyr vi ferske, ekte og innovative retter som vil glede dine smaksløker. Vårt kjøkken tilbyr kulinariske opplevelser så vel som tradisjonell norsk husmannskost. Alt tilberedt fra grunn med lokale råvarer.

Les MEr

Møterom

Inviter dine kollegaer eller samarbeidspartnere til et møte med komfortable møbler, inspirerende omgivelser og moderne fasiliteter. Når skuldrene senker seg åpnes det opp for inspirasjon og kreativ tenking.

Les Mer

Spa Hytte

Len deg tilbake i vår spahytte. Egen hytte med oppholdsrom, dusj, badstu og utendørs boblebad.

Les Mer

Storfamilien var på helgetur til Alta, og vi har virkelig storkost oss. Nydelige omgivelser, deilige lekre og komfortable hytter. Vi sov som steiner. Spaet kan også anbefales! Rent og innbydende. Men det aller aller beste er servicen. Vi har blitt svært godt tatt vare på. Frokosten var helt nydelig, og er blant noe av det beste vi har spist av frokost på hotell. Og ti middag fikk vi servert bidos, som er noe av det beste jeg får! Det meste av maten er hjemmelaget, og lokalprodusert. Betjeningen, Gøril og Synnøve, har fått oss til å føle oss hjemme og velkommen. Jeg får ikke skrytt nok av dem. Tusen takk for oss.

Aino O - Tripadvisor.no

Instagram

Instagram